Müdürlüğümüze Planlaması Yapılan 24. Dönem POMEM Öğrencilerinin Dikkatine
  17 Eylül 2019

MÜDÜRLÜĞÜMÜZE PLANLAMASI YAPILAN

24. DÖNEM POMEM ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

ELMADAĞ ŞEHİT MUSTAFA BÜYÜKPOYRAZ POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNE PLANLANAN KADIN ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKAT EDECEĞİ HUSUSLAR!

1) Adayların geçici kayıt için 22 Eylül 2019 Pazar günü saat:16:00’a kadar Müdürlüğümüzde hazır bulunmaları gerekmektedir.

2) Adaylar geçici kayıtlarını yaptırdıkları andan itibaren intibak eğitimi yapılacaktır. Ayrıca geçici kayıtlarını yaptırdıkları andan itibaren adaylar okulumuzda yatılı olarak kalacaklardır.

I- KAYIT SIRASINDA ADAY ÖĞRENCİLERİN YANINDA GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR

1- (2) adet İkametgâh belgesi.

2- Evli ise eşlerine ait (2) adet İkametgâh belgesi ve (2) adet Eş Kimlik Fotokopisi ile (2) adet Fotoğraf getireceklerdir

3- (2) adet Adli Sicil Kaydı (E-Devlet çıktısı olabilir), (Evli ise Eşine ait Adli Sicil Kaydı getirilecektir.)

4- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (2) adet

5-2008 yılı ve öncesinde, Ortaokul ve lisede hazırlık sınıfını okuyanlar ile liseyi 4 yıl okuyanlar (teknik lise, öğretmen lisesi, vb) diplomasında 4 yıl, 1+3 yıl, 3+1 yıl, hazırlık+ 3 yıl ibaresi olanlar varsa diploma aslını veya onaylı örneğini, yoksa mezun olduğu okuldan alınacak imzalı ve mühürlü ayrı bir belgeyi (2) adet fotokopileri ile birlikte getirilecektir.

(Liseyi 2009 ve sonrasında bitiren adayların diploma veya hazırlık belgesi getirmelerine gerek yoktur)

6- Mezun olduğu üniversiteye ait DİPLOMASININ ASLI veya ONAYLI ÖRNEĞİ ile (2) adet fotokopisi,

Diploması düzenlenmemiş olanların ise GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ ve iki (2) adet fotokopisi getireceklerdir.

*DİPLOMANIN E-DEVLET ÇIKTISI KABUL EDİLMEYECEKTİR.

(Yüksek lisans eğitimine devam etmesi nedeniyle üniversite diploması yanında bulunmayan adaylar, diplomalarının aslı yerine yüksek lisans yaptığı üniversite/enstitü/yüksekokul tarafından onaylanan diploma örneği ile birlikte yüksek lisans eğitimine devam ettiğini gösterir onaylı belgelerini getirecektir.)

7- Nüfus Cüzdanının aslı görülmek kaydı ile (2 adet) fotokopisi,

8- Ehliyet Fotokopisi (1 adet) (Olanlar İçin)

9- Yaş düzeltmesi yaptıran adaylar için ilgili mahkeme kararı ve (2 Adet) fotokopisi

10- Kendisinde veya eşinde ad – soyad değişikliği yaptıran varsa mahkeme kararı (aslı veya onaylı sureti) ve (2 adet) fotokopisi

11- Son altı ay içinde çekilmiş 6 (Altı) adet biyometrik fotoğraf

(Her fotoğrafın arkasına isim soy isim ve TC kimlik no yazılacaktır.)

(Evli olanlar ise eşlerine ait (2 adet) biyometrik Fotoğraf getirecek)

12- Evli ise; evlilik cüzdanının ilk 4 (dört) sayfasının (2 adet) fotokopisi,

13- Kan Grubu Kartı (Ehliyet ve ya Nüfus cüzdanında yazıyorsa fotokopisi)

14- E- Devlet şifresi alarak aktif hale getireceklerdir.

15- Önceden Devlet Memuru (657 DMK’ya Tabii) olarak çalışmakta iken istifa eden/etmiş olan/edecek olan adayların istifa ettiklerine dair belgeleri (Kurumca Onaylı ve Hizmet Döküm Belgesi (E-Devlet çıktısı olabilir.)

16-Kendisi veya eşinin devam eden veya tamamlanmış mahkemeleri varsa buna ilişkin Mühürlü/Onaylı tüm Mahkeme Evraklarını Getireceklerdir.

NOT: İstenen belgeleri getirmeyen adayların kesin kayıtları yapılmayacaktır.

II- ADAYLARIN İNTİBAK EĞİTİMİ İÇİN YANINDA GETİRECEĞİ MALZEMELER

1- Adayların yanlarında yeteri kadar mevsim şartlarına uygun sivil kıyafet getirmeleri uygun olacaktır.

2- Spor Ayakkabısı, Siyah veya Lacivert renkte Eşofman Takımı (tayt vb. tarzı, dar olmayacak şekilde)

3- Terlik

4- Pijama Takımı, iç çamaşırı

5- El ve Banyo Havlusu

6- Kişisel Bakım Malzemesi

7-Başörtüsü kullanan adaylar için Lacivert ya da Siyah renkli başörtüsü

III- POMEM’ de KULLANIMI YASAK OLAN, GETİRİLMEYECEK ve EMANET ALINMAYACAK MALZEMELER

1- Adayların ses, görüntü ve depolama özelliği olan her türlü cep telefonu (Akıllı telefonlar dışındaki cep telefonları getirilecektir),  dizüstü veya tablet bilgisayarı, fotoğraf makinesi, kamera vb. elektronik cihazları,

2- Her türlü oyun aleti, aracı ve malzemesi,

3-  Her türlü yiyecek ve içecek malzemesi,

4- Doktor raporu ve reçetesi bulunmayan bitkisel veya tıbbi ilaçlar ve her türlü tıbbi malzeme,

5- Her türlü kesici ve delici aletler (açık jilet vb.),

6- Adayların alyans hariç her türlü takı ve aksesuarları,

7-  Her türlü siyasi ve ideolojik kitap, dergi vs. ve malzemelerini yanlarında getirmeleri yasaktır.

ADRES: Elmadağ Şehit Mustafa Büyükpoyraz Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü

İstasyon Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:56 06850 Hasanoğlan-Elmadağ/ANKARA

Telefon           : 0 (312) 866 11 50

Faks                : 0 (312) 866 11 49